No 9 reclame

No 9 reclame is een jong reclame bedrijf met toch al meer dan 20 jaar ervaring. Ervaring gericht op het leveren van alle soorten reclame voor het Midden en Klein Bedrijf (MKB). Dit doen wij in de geest van de regio: persoonlijk, nuchter en met de beste prijs-kwaliteit verhouding.  Luisterend naar de wensen, ideeën en randvoorwaarden van de klant en aangevuld met de kennis, ervaring en advies van ons voor het beste product. Samen met u werken aan de beste reclame oplossing, waarbij niets of niemand te groot of te klein is! 

No 9 reclame komt voort uit van Veldhuizen reclame. Nadat Nino (Leijh) een aantal jaren bij opa (Piet van Veldhuizen) in het bedrijf het vak heeft mogen leren heeft hij het bedrijf begin 2023 overgenomen. Met de overname is Nino op zoek gegaan naar een voor hem passende naam, en zo is No 9 reclame geboren. 'Een jong bedrijf met een ruime ervaring'. Het familiebedrijf krijgt een nieuwe naam, nieuw uiterlijk en een nieuwe baas toch blijft er ook veel hetzelfde. Opa, vader en oom blijven betrokken met advies, steun en in de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat de kennis, kunde en ervaring voor u als klant beschikbaar blijft.


No 9 reclame kan een reclame product of dienst van begin tot einde leveren. Heeft u al een logo, dan kunnen wij dit ook op andere producten voor u toepassen. Wij werken samen met de klant van idee, naar ontwerp, naar uitvoering. Persoonlijk en gericht op de reclame die het MKB nodig heeft. Denk hierbij aan: Logo ontwerp, huisstijl toepassing, autobelettering, binnen- en buitenreclame voor uw pand, vlaggen, banners, reclame- of bouwborden, drukwerk en kleding. Kijk voor een overzicht even bij onze portfolio. Mocht u vragen hebben of een mogelijke opdracht, neem dan gerust contact met ons op!     


 
 
 
 
Bellen
Instagram